• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 24, 2021

Achachak četvrtim singlom „Lonewolf” završava poglavlje vezano uz aktualni album „High Mountain”

Slobodan od nametnutih trendova, stoner rock bend Achachak četvrtim singlom „Lonewolf” završava poglavlje vezano uz aktualni album „High Mountain” koji je ljetos objavljen za Dostavu Zvuka i najavljuje izlazak novog studijskog izdanja početkom sljedeće godine.

„Lonewolf” je priča o hrabrim i odvažnim pojedincima koji su glasno odbili nositi breme svoje generacije. Posveta društvenim outsiderima pojačana je masnim i usporenim riffovima i hipnotičnim recitacijama koje skrivaju snažnu poruku.

Videospot je snimljen pod redateljskom palicom benda i „Rakija Crew” tima. Glazbu potpisuje bend, a za miks i master se pobrinuo sinjski Cave Studio.

Singl „Lonewolf” dostupan je putem Bandcampa, YouTubea te na svim streaming servisima.

Unatoč tome što je Achackak dugo bio najbolje čuvana tajna Vučipolja, vrlo brzo je postao miljenik specijaliziranih stranih medija diljem svijeta. U diskografiji broji tri EP izdanja „Thick Hill”, „Pale Rider” i „Wet Grave” te dva studijska albuma „At The Bottom Of The Sea” i „High Mountain”. Kraj godine Achachak će obilježiti povratkom u studio i intenzivnim radom na novom albumu koji će svjetlo dana ugledati na proljeće 2022.

Achachak su Ante Kodžoman, Luka i Lovre Gobin, Patrik Zelenika i Milan Mijač.

Achachak je bend Dostave Zvuka.

Foto: Achachak Promo