• Objavio: Ubod Kulture
  • Sep 05, 2023

Elemental, Dunja Knebl, Debeli Precjednik, radionice, projekcije i cijeli niz programa održava se ove jeseni u koprivničkom FUNKu! Proteklog vikenda u FUNKu je održan završni dan FIUK festivala koncertima bendova Nemeček i Po metra crijeva, a bila je to samo uvertira u ono što nas očekuje ove jeseni. Već ovog vikenda, 8. i 9. rujna udruga Kopriva u FUNKu održava festival E.T.N.O. KC na kojem će uz niz radionica, predavanja i projekcija svoj nastup održati i jedno od najznačajnijih imena domaće etno glazbe, Dunja Knebl. Udruga Kopriva obilježit će programima i ostatak rujna i to 16.9. uz techno party Bass thRough the night vol.2 te 30.9. za kada je najavljeno novo izdanje programa Bass madness.

Koncerata također neće manjkati, a za to se pobrinuo RockLive, koji ove jeseni u FUNK dovodi cijeli niz odličnih imena. Dolaze Debeli Precjednik i Deafness by noise u petak 29.9., a posebno jednokratno okupljanje uz besplatan koncert održat će i kultni koprivnički punkeri Suho Grlo Nos i to 6.10.! Iz Njemačke u sklopu EU turneje već 7.10. dolazi bend Skeetch, a društvo će im praviti Smacked iz Slovenije i koprivnička Insomnia.

Za listopad je najavljeno gostovanje jednog od najpopularnijih domaćih bendova, pa 14.10. u FUNK dolazi Elemental, uz koje nastupa bend Šarena Pojava. Već tradicionalno 28.10. održat će se RockLive Halloween koncert, a za 17.11. najavljeno je gostovanje benda Mortal Kombat! Treba spomenuti kako ovo nije kompletan popis, te će biti nadopunjen novim izvođačima, a sve možete saznati na RockLive stranici. Udruga Mamuze i AK Galerija također ne miruju, pa Mamuze pripremaju nekoliko radionica, te gostovanje filmskog festivala DORF, dok će AK Galerija pripremiti odlične filmske projekcije. Ostaje vam samo pratiti FUNK stranicu i na vrijeme se detaljnije informirati o svim programima.

Foto: FUNK Koprivnica promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.