• Objavio: Ubod Kulture
  • May 06, 2022

Album “Siromahi i Lazari” Ivana Grobenskog dostupan na vinilu!!

Album Ivana GrobenskogSiromahi i Lazari’ iz 2020. godine dobio je i svoje izdanje na 180-gramskom vinilu. LP je u prodaji od 05. svibnja i možete ga kupiti u zagrebačkoj Knjižari Rockmark, putem njihovog webshop-a ili direktno kod izdavača Intek Music.

Album “Siromahi i Lazari” proglašen je jednim od najboljih domaćih izdanja 2020. godine prema izboru portala Ravno do dna, Jutarnjeg lista, Večernjeg lista i Nacionala, te se našao na visokim mjestima većine regionalnih lista najboljih albuma. Uz pjesme ‘Dojdi, draga, dojdi’, ‘Črna megla, ‘Siromahi i lazari’, ‘Tema siromaha i lazara’, ‘Kmica kmici grize repa’, ‘Fčera nismo nikaj jeli’ i ‘Verestuvanje’ na albumu se nalazi i bonus pjesma ‘Dojdi, draga, dojdi’ koja je snimljena uživo u sklopu projekta ‘Moonlight Sessions’.

’ Velika želja nam je bila ponuditi jedan drugačiji doživljaj materijala kojeg su ljudi do sada slušali samo u digitalnom obliku i na CD-u i dati albumu da zaživi i na analogiji jer je priroda pjesama takva da zapravo najbolje zvuče u organskom obliku, a najbliže tome osim sviranja uživo na akustičnim instrumentima je vinil.', kaže Grobenski.

Promocija i potpisivanje ploča održat će se u ponedjeljak 09. svibnja u 17:00 sati u Knjižari Rockmark.

Foto: Ivan Grobenski promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.