• Objavio: Ubod Kulture
  • Jun 08, 2022

Američki post hardkoraši Being as an Ocean u nedjelju u Močvari!!

Ni šest dana nakon što je Slapshot zažario Močvaru, na isto mjesto stiže još malo američkog HC-a. Sjajni kalifornijski post-hardkoraši Being as an Ocean po prvi put dolaze u Hrvatsku. U nedjelju, 12. lipnja na pozornici će im se pridružiti riječki metalci Mburns. Ulaznice po cijeni od 110 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i preko njihovog weba, a na dan će koštati 130 kuna.

Being as an Ocean je oformljen 2011. godine pod tadašnjim imenom Vanguard. Sadašnje ime dali su si po citatu Mahatme Gandhija: “You must not lose faith in humanity. Humanity is like an ocean; if a few drops of the ocean are dirty, the ocean does not become dirty”. Uz post-hardcore, žanrovski ih se opisuje često i kao melodic hardcore, post-rock i spoken word izvođače. Do sada su izdali ukupno pet studijskih albuma, od kojih su se neki po izlasku plasirali i na Bilboard Hot 100 najprodavanijih albuma u Americi. U Zagreb stižu prvi put u karijeri, i to u sklopu turneje na kojoj će posjetiti i mnoge velike festivala poput domaćoj publici bliskog Nova Rocka u Austriji!

MBurns je četveročlani bend iz Rijeke osnovan 2006. godine koji njeguje moderniji metal izričaj. Iza sebe je u tih 16 godina ostvario brojne klupske i festivalske nastupe unutar i izvan granica Hrvatske. Svoj prvi album s 14 pjesama izdali su 2011. godine, a nakon toga slijedi EP s obradama nazvan “From Cover to Cover”. Prije pet godina izdali su drugi album “More To Life Than This” a aktualnim singlovima „The Rapture“ i „Bystander“ najavili su i treći album koji bi svjetlo dana trebao ugledati uskoro.

Foto: Being as an Ocean promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.