• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 03, 2021

“Awake” je zadnji single One Possible Option s njihovog uspješnog albuma “No King”

_“Awake”_** _je zadnji singl riječkih alter rockera _One Possible Option** s njihovog uspješnog albuma “No King” objavljenog prošle godine za Croatia Records. Pjesma je dobila i službeni lyric video koji stiže iz CroRec digital produkcije i dobro odražava situaciju koliko na trenutke život može izgledati kao noćna mora ako zaboravimo neke bitnije stvari i ako brigu za sebe i svoje interese shvaćamo preozbiljno.


“Onda se i najmanje ugroze za naše planove i želje čine kao smak svijeta. U trenutku kada nas takve stvari more, ponekad je teško osvijestiti koliko su one relativne i prolazne prirode, poput sna”, kažu dečki iz benda One Possible Option koji zbog situacije s koronavirusom nisu u pravom smislu mogli koncertno promovirati album, ali dodaju da je na koncertima koje su stigli odraditi uslijed i prije pandemije upravo pjesma “Awake” napravila najbolju atmosferu. Stoga je najbolje s njom zaokružiti i priču oko albuma “No King”.

_U iščekivanju koncerata i otvaranja koncertnih aktivnosti One Possible Option brzo napreduju po pitanju novih materijala.
“Prešaltali smo se na novi album koji je poprilično završen i ubrzo možete očekivati prve spotove novog materijala. Album će se zvati ‘Human’, a trebao bi izaći krajem iduće ili u prvoj polovici 2023. godine”, kažu.

Do tada možete kupiti njihov aktualni “No King” po sniženoj cijeni od 49 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa ili na_ webshopu_._

Nastup na CMC200 Slavonija festu (Foto: Samir Cerić Kovačević)