• Objavio: Ubod Kulture
  • May 12, 2022

Borben Dallas & His Filipino Cupids objavili su novi singl i spot za pjesmu “Too Convenient”

Borben Dallas & His Filipino Cupids objavili su novi singl i spot za pjesmu ‘Too Convenient’! Borben Dallas je solo projekt koji za potrebe live nastupa pozove svoj bend Filipino Cupids, a trenutno ga čine Anja Tkalec na bassu i Sven Stažić na bubnjevima. Prvim singlom predstavljaju energijom nabijenu glazbu kakva će se naći na albumu prvijencu koji bi trebao ugledati svjetlo dana do kraja godine.

Pjesma je snimljena u Rattus Rattus studiju u Zagrebu pod produkcijskom palicom Borne Maksana koji je ujedno i zaslužan za mix i mastering uz asistenciju Anje Tkalec. Hrvoje Nikšić snimio je melotron, Sven Stažić outro bubnjeve, dok je back vokale otpjevao Vid Hajsan.

„Spot je vješto upakirana kratka priča koja te drži na rubu sjedala! Za to su zaslužni vanserijski talenti redatelja Borne Zidarića, direktora fotografije Mateja Subotića, montažerke Dore Slakoper, producenta Luciana Merdite, asistenta redatelja Mateja Matijevića, asistenta kamere Marka Milohnića, te Lutve Mekića i Luke Jazića. U ulozi glumaca našli su se Tin Rožman i Giorgio Clampanelli. Artwork covera za singl djelo je NJI3 (Dina Milovčić & Franka Tretinjak)“ – kaže Borben Dallas.

Foto: Borben Dallas & His Filipino Cupids promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.