• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 29, 2021

Bračanka Gina predstavila je spot za pjesmu “Mama” koji pršti od topline i iskrenosti!!

Bračanka koju svi prepoznajemo kao radijski glas ili vlasnicu velikog ovogodišnjeg hita “Pepeo”, ovog vikenda predstavila je spot za pjesmu “Mama” koji pršti od topline i iskrenosti.

Pjesma koja je u nepuna dva tjedna radijskog emitiranja izazvala brdo iskrenih emocija slušatelja, sada je dobila i svoju video priču u režiji Borisa Sekulića. Kao i u pjesmi, u spotu se uz Ginu pojavljuje njen brat Vice, pa iskrenih emocija kako na setu tako i na kameri nije nedostajalo.

“Mama” je tu za sve mame i sve posebne osobe u našim životima od kojih nas dijele kilometri, ali su nam uvijek najbliže srcu. Suradnja s bratom je za mene najljepša uspomena, a on je i jedina osoba s kojom sam zaista mogla podijeliti ovu pjesmu."- rekla je Gina.

Glazbu za ovu toplu pop feelgood pjesmu potpisuje još jedan Bračanin - Josip Radić, član uspješnog dvojca Valentino Bošković dok tekst zajednički potpisuju Gina i Marko Bratoš. Glazbeni paket producentski je zatvorio Srđan Sekulović - Skansi.

“Sretna sam jer smo se na ovaj način barem malo zahvalili našoj mami na svemu.” - izjavila je Gina, a nama ne preostaje ništa drugo nego pogledati ovu video priču koja je savršen soundtrack za nadolazeće blagdane kada se svi na ovaj ili onaj način vraćamo kući.

foto: Dora Barker