• Objavio: Ubod Kulture
  • Jan 28, 2023

Buč Kesidi rasprodali fan pit za Tašmajdan za dva dana!!

Pančevački sastav Buč Kesidi izazvao je pravu euforiju objavljivanjem tri velika koncerta u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu! Bend je za samo dva dana rasprodao sve fan pit ulaznice za koncert na stadionu Tašmajdan, a do danas je rasprodato 30% kapaciteta ovog prostora, gdje će nastupiti 03. 06. Za koncert na zagrebačkom stadionu Šalata, bend je za dan rasprodao pola stadiona, dok je za pet dana rasprodao 50% kapaciteta male sale Spensa gdje će 20. 05. održati koncert u Novom Sadu.

“Od srca se zahvaljujemo svim ljudima koji nas prate i koji su tu uz nas na najbolji mogući način! Vaša podrška nam puno znači i potrudićemo se da napravimo nezaboravno veče i da vam se tako odužimo. Dobijamo puno upita za fan pit u Beogradu i videćemo sa produkcijom da li ima prostora da se još malo proširi. Jedva čekamo da izađemo na binu i da vas sve vidimo na turneji! Kao što smo obećali, novi rokenrol hit „Skupi snagu” stiže uskoro - u februaru”!

Bend je ujedno sinoć na dodjeli MAC nagrada odnio priznanje za najbolju Rock pjesmu. Za Beogradski koncert su ostale ulaznice za parter po promo cijeni i ograničenom tiražu od 1400 dinara i tribine po 1200 dinara.

_Prodaja ulaznica preko sajta i aplikacije Efinity, na blagajni Arene i TC Rajićeva, kao i na linku:_** https://tickets.efinity.rs/CardType/EventInfo?cardTypeId=30469**


Za Novi Sad - trenutna promo cijena ulaznica je od 1800 za parter i 1500 dinara za tribine. Broj ulaznica je ograničen nakon čega će cijena biti veća.

_Ulaznice su u prodaji u cjelokupnoj GIGS TIX i Tickets.rs prodajnoj mreži:_** https://tickets.rs/event/buc_kesidi_4953**

Foto: Vladimir Nićiforović


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.