• Objavio: Ubod Kulture
  • Dec 18, 2021

Čestit Božić i sretnu Novu godinu želi svima grupa EoT!!

Prije nego što žestoki karlovački trojac EoT ponovno upali distorziju i upozna nas s novim poglavljem u novoj godini, u posh izdanju, zabavnom ritmu i vintage ambijentu**, Maja Kolarić, Goran Glavač i Boris Kolarić** donose nam zvuk božićnih zvonca u potpuno novom ruhu, pod nazivom „_Čestit Božić i sretna Nova godina“_.

Spot je snimljen u prekrasnoj dvorani Zorin doma od strane poznatog hrvatskog glumca i redatelja Peđe Gvozdića!!

Tekst i glazbu za pjesmu „Čestit Božić i sretna Nova godina“ napisao je Boris Kolarić, glazbu su snimili Maja i Boris Kolarić, producentski tim koji je ujedno osnovao i vlastiti Hooligan Mauz Studio u Karlovcu. Za aranžman je zaslužan EoT, a mix i master Sam Wheat, cijenjeni producent i inženjer Metropolis studija u Londonu.

Na saksofonu prati Ivor Reljić, profesor saksofona u Glazbenoj školi Karlovac, vanjski suradnik u Orkestru Oružanih snaga Republike Hrvatske te stalni član grupe Soul Fingers. Za grafičku obradu zalužan je Goran Glavač Goggy iz Goran Glavač Designa.

Foto: Silvijo Selman


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.