• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 23, 2022

Darko Rundek & Jazz Orkestar HRT-a predstavljaju pjesmu „Ena“!!

Legendarni Darko Rundek, u suradnji s Jazz Orkestrom HRT-a, predstavlja drugi singl s nadolazećeg albuma „Za vašu poslijepodnevnu razonodu“! Radi se o pjesmi Ena čiji je aranžman napisao Miron Hauser, nadahnut uličnim povorkama, puhačkih orkestara u New Orleansu. Solist na trubi je Davor Križić, a uz Darka, u ulozi pjevača, našli su se još Maja Rivić i Igor Pavlica.

„Nadam se da ćete uživati i malo zaplesati!“ – poručuje Darko Rundek.

Na albumu „Za vašu poslijepodnevnu razonodu“ će se naći 12 Rundekovih pjesama snimljenih s Jazz Orkestrom HRT-a, u aranžmanima Mirona Hausera, Luke Žužića i Maka Murtića.

Rundek i Jazz orkestar HRT-a, dva dana zaredom, napunili su dvoranu Gorgona u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, a zajedno su nastupali u Osijeku, Zadru, Makarskoj, Rovinju i jedne ljetne večeri na Sunčanoj strani Prisavlja.

cover foto


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.