• Objavio: Ubod Kulture
  • Sep 20, 2021

Dienne ponosno predstavlja “Kao nekad” najvrijedniji uradak koji je dosad napisala!!

Mlada zadarska kantautorica Dienne predstavlja osebujni novi singl “Kao nekad”, drugi po redu za diskografsku kuću Dancing Bear, za koji ističe da je ujedno i pjesma zbog koje je krenula u svijet glazbe kao kantautorica.

Pred jesen koja nam kuca na vrata, Dienne se osjeća snažnijom nego ikad uz svoje omiljeno godišnje doba u kojem njezin kreativni zamah dolazi do vrhunca. “Kao nekad” predivna je intenzivna balada koja se savršeno uklapa u nostalgično melankolični ambijent koji prožima mnoge od nas nakon ljetnih i bezbrižnih dana.

Samim time, cijelu priču dodatno pojačava i činjenica da je njezin novi singl “Kao nekad” ujedno i prva pjesma koju je napisala. “S tom pjesmom je sve počelo, moja transformacija iz svijeta gdje mi se sve činilo imaginarno u realizaciju mojih snova, snova o pisanju, stvaranju, izvođenju glazbe te općenito ulaz imaginarnog u realnost.” poručuje talentirana Dienne.

“Moj san bio je baviti se točno ovime čime se sada bavim, da imam ljude/prijatelje koji me podržavaju i vide vrijednost u onome što radim, a to je glazba. Pjesma za mene ima veliki značaj jer i dalje smatram da je najvrijednija koju sam ikada napisala, a u osobnom pogledu moguće i najvrijednija koju ću napisati.” nadodaje Dienne.

“Kao nekad” idealan je nastavak na njezin prethodni singl “Tiho pada mrak” koji osvaja njezinim moćnim vokalom i orkestralnim zvukom koji se pretače u melankoličan prizvuk.

Dienne, foto: Kušec Photography