• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 24, 2021

Direct Drive autorski rok-metal bend je objavio svoj dugo iščekivani debitantski autorski album prvjenac!!

Bend Direct Drive “Osnovani davne 2011-te godine bend je od samog početka osim ljubavi prema svirci i kvalitetnim kompozicijama modernih i suvremenih rock/punk/metal/grunge/alternativnih izvođača imao ujedno i motiv - promociju kvalitetnog i sirovog Rock’n’Rolla, radi sveopće koristi muzičara i prisutnih posjetioca svirke. 6 godina kasnije iskustvom renomirani, navježbani ali ništa manje motivirani - bend odlučuje da krene u autorske vode i sam krči vlastiti put na sceni, s istim motivom, te tim povodom započinje rad na konceptualnom, autorskom, debitantskom albumu “Ruka za Spas”.

Prvi singl i spot koji bend izbacuje kao početak promocije debitantskog albuma se zove - “Ništa Drugačija”, da bi sljedeći singl I video spot bend objavio sredinom Septembra pod nazivom – “Bezdan”. Bend ujedno time I proslavlja svoj 10-ti rođendan.

Nakon puno revizija, snimanja, dodavanja, miksanja i analiziranja, album konačno dobiva oblik kakav je bend od samog svog starta želio da zvuči, kada smo prije 10 godina maštali o tome kako će zvučati naša muzika. Album o lutanju, gubitku tla pod nogama i pokušaju da se zadrži glava iznad vode. O traženju ruke za spas u postojećem svijetu. Ovaj album isto tako obilježava i kraj jedne epohe u radu benda i hrabro koračanje naprijed.”

Foto: Direct Drive Promo