• Objavio: Ubod Kulture
  • Jun 19, 2022

Divlje jagode novom rock baladom sve bliže novom albumu!!

“Zašto ranije nisi došla” naziv je drugog singla grupe Divlje jagode koji će se naći na nadolazećem studijskom albumu. Ovoga puta radi se o rock baladi koju je u prepoznatljivom stilu otpjevao Toni Janković.

“Iskreno, teško mi je prognozirati koliko će trebati vremena da ova pjesma bude prepoznata kao mnoge druge balade koje je Toni do sada otpjevao, ali vjerujem da bi ova neobična balada uskoro mogla biti rame uz rame s pjesmama kao što su ‘Jedina moja’, ‘Kako si topla i mila’, ‘Krivo je more’…”, kaže Zele, autor i producent pjesme i osnivač Divljih jagoda.

Pjesma je snimana u studiju Šišmiš uz miks i mastering Zorana Švigira - Švigija, a upravo je dobila i lyric video koji je radio CroRec Video. Rock mašina Divlje jagode ne staje i nakon više od 40 godina postojanja, a sve je bliži trenutak kada ćemo čuti što su nam pripremili za novi studijski album.

Foto: Divlje jagode promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.