• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 22, 2022

Echoes predstavlja novi single pod nazivom „Alive“ za koji je snimljen i prikladni video spot!!

Evo još jedno jako ugodno otkriće za nas bend Echoes koji je objavio single „Alive“ za koji kažu da je fragment priče za njihov nadolazeći konceptualni albumu na kojem bend trenutno radi. Po ovome što smo imali priliku čuti ostali smo jako iznenađeni u svim aspektima od vokala, gitara, prateće sekcije na koncu i samog teksta, jako fino apsolutna naša podrška, radujemo se novom albumu koji budemo sa guštom preslušali i poprataili.

Alive je nova pjesma banda za koju je spot sniman na lokacijama u Osijeku i Baranji. Video spot je prožet emotivnim scenama pjevača i benda te različitim prirodnim pojavama koje prate priču, a režiju spota potpisuje Marko Žuljević, dugogodišnji suradnik benda Echoes. Autor pjesme je Mario Huj, pjevač i gitarist, koji je inspiraciju za pisanje pronašao u potrebi za očuvanjem planeta i glazbi Pink Floyda. Audio zapis je snimljen je u tonskom studiju Hard Work u Požegi uz Antu Akrapa koji je zaslužan za mix i master audio zapisa pjesme.

Single Alive je ujedno i fragment priče koja će biti sjedinjena u konceptualnom albumu na kojem bend trenutno radi. Echoesi su svoj prvi singl predstavili početkom 2020. godine pod nazivom „Never Return“ koji do današnjeg dana ima nešto više od 14 tisuća pregleda na Youtubeu. Singl je, osim u Hrvatskoj, slušan i van granica zemlje pa čak i na drugim kontinentima. Ostali članovi benda su Marijan Gašparović na bas gitari, Tomislav Jambrešić na klavijaturama te Luka Kolak na bubnjevima, a ove godine bend slavi svoju petu godinu rada.

Foto: Echoes Croatia by Marko Žuljević


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.