• Objavio: Ubod Kulture
  • Jun 30, 2021

Električni orgazam dolazi u Zagreb na krilima vinilnih reizdanja “Paket aranžmana” i “Električnog orgazma”

Zadnje gostovanje imali su u Tvornici kulture 2019. godine, a sada jedan od najbriljantnijih novovalnih bendova, Električni orgazam, najavljuje novi pohod na Zagreb. Koncert će ovog puta održati u Hala parku u Heinzelovoj u petak 2. srpnja s početkom u 20 sati.

Hala park je ovog ljeta već ugostio brojna imena, a Električni orgazam će biti prava poslastica za sve ljubitelje istinskog rocka. Ono što je posebno zanimljivo, a što će sigurno doprinijeti još boljoj energiji jest činjenica da pioniri novog vala dolaze na krilima velike obljetnice ovog najvećeg rock vala naših prostora.

40 godina novog vala slavi i Croatia Records koja je objavila četiri luksuzna vinilna reizdanja, među kojima su i prvi album benda “Električni orgazam” te genijalni “Paket aranžman” na kojem se nalaze pjesme Električnog orgazma, Šarla akrobate i VIS Idola.

Posjetiteljima koncerta u Hala parku Croatia Records će omogućiti poseban štand sa svim novovalnim proizvodima, a osim vinila u ponudi će biti i “Original Album Collection” Električnog orgazma te “100 originalnih pjesama - Novi talas/val”.

Ulaznice za koncert Električnog orgazma u Hala parku možete kupiti po cijeni od 70 kuna u sustavu Entrio.hr.

Naslovna fotografija: Goranka Matić