• Objavio: Ubod Kulture
  • Jun 19, 2022

Hauser ima novi plesni hit poslušajte obradu „Livin' la Vida Loca“

Svjetska zvijezda HAUSER,dao prvi uvid u nadolazeći solo projekt i to objavom zadivljujuće obrade klasika Rickyja Martina, hita “Livin’ la Vida Loca”, u koju je Hauser pretočio svoj jedinstveni glazbeni dar. Od otvaranja setom bubnjeva, udaranja u živahnom plesnom ritmu i uz brass sekciju plesnog benda, HAUSER zauzima središnje mjesto na violončelu sa svojim senzacionalnim prepoznatljivim zvukom. Slušatelje tako odvodi u vrtoglavu avanturu romantike i uzbuđenja, inače Hauserov zaštitni znak koji ga je učinio međunarodnom zvijezdom. Poznat po tome što je violončelo odveo na neistraženi glazbeni teritorij, HAUSER s lakoćom prelazi iz žanra u žanr, ujedinjujući obožavatelje svih dobi i porijekla diljem svijeta.

“Violončelo ima univerzalni jezik koji svi mogu razumjeti”, rekao je HAUSER. “‘Livin’ la Vida Loca’ je pjesma koja je ostavila trajan utjecaj kao globalno ujedinjujući hit u više generacija. Želim da slušatelji čuju moju novu izvedbu i slave život pjesme, sa svima koji slobodno plešu i pjevaju, slušajući radost vlastitog srca kada čuju moju glazbu. Proslavimo život zajedno.”

Ove godine HAUSER ponovno potpisuje ugovor sa Sony Music Masterworksom koji u Hrvatskoj zastupa Menart, podižući svoju solo karijeru na nove visine. S novim multi-žanrovskim izdanjem albuma na vidiku, HAUSER nastavlja koristiti svoju neodoljivu karizmu i glazbene stilove kako bi stvorio neusporedivo iskustvo za obožavatelje diljem svijeta. Svjež nakon svoje oproštajne turneje za 2CELLOS, HAUSER započinje ljetnu sezonu s globalnom ekstravagancijom za plesne zabave s “Livin’ la Vida Loca” i postavlja scenu za uzbudljivije vijesti koje uskoro dolaze.

S “Livin’ la Vida Loca”, nedavno uvrštenom u National Recording Registry zahvaljujući svom velikom kulturnom utjecaju, HAUSER slavi jedan od najistaknutijih svjetskih hitova u posljednjih 25 godina. Nedavno je HAUSER slavio i u čast svog dragog prijatelja Sir Eltona Johna, na umjetnikov 75. rođendan, emotivno nabijenim nastupom u emisiji The Late Show s #LateShowMeMusic Stephena Colberta.

hauser-livin-la-vida-loca-naslovnica


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.