• Objavio: Ubod Kulture
  • Jun 13, 2022

Ivana Kindl plasirala je novu pjesmu i prateći video „Netko Ko Me Čuva“

Vrsna vokalistica Ivana Kindl predstavlja novi singl naziva „Netko Ko Me Čuva“ kojeg autorski supotpisuje s Alenom Križajem. Radi se o još jednoj njenoj moćnoj baladi čvrstog groovea, a inspiraciju za tekst Ivana je pronašla u nepresušnom izvoru zvanom ljubav. Nakon što zaplovila je radijskim eterom, „Netko ko me čuva“ sada je dostupna i na svim glazbenim platformama: https://ivanakindl.lnk.to/NetkoKoMeCuva

„S tobom svaki sat

Nestane za čas

Želim to da znaš“

Riječi za ovu pjesmu došle su prilično brzo i moram konstatirati da su mi ovo među najdražim i najljepšim stihovima koje sam napisala, kaže naša pjevačica iznimnog glasa koja i ovoga puta progovara o snazi ljubavi, ističući pritom kako je neizmjerno bitno imati u životu nekog tko te istinski razumije, tko je tu bezrezervno u dobru i zlu. Pjesma, srčano poručuje Ivana, progovara o ljubavi kakvu želi svima, pa i samoj sebi.

Singl o bezvremenskoj ljubavi koja pokreče čitav svijet obgrlio i emotivni prateći video kojeg su producirali Marko Horvat i Tomislav Horvatinović iz NEXUS Produkcije. Uvodno spomenuto, tekst i glazbu supotpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj koji je i producent pjesme, dok mix i mastering potpisuje Filip Vidović (Matterhorn music).

Ivana Kindl ove godine slavi 20 godina diskografske karijere, a kao poklon za obljetnicu najavljuje za jesen svoj 5. studijski album naziva „Put ka sebi“.

Na putu ka novom albumu Ivana je, podsjetimo, pored upravo predstavljenog singla „Netko Ko Me Čuva“ konstantno oduševljavala impresivnim nizom autorskih pjesama. Put započet uz „Sve istine i laži“, popraćen je uspješnicama „Ima nade“, „Budi mi blizu“, „Imamo razlog“, radiofoničnim hitovima „Ostavljaš me samu“ i „Divovi ljubavi“, a zatim i tajanstveno zavodljivim „Bond“-om te još uvijek rado sviranim u eteru i sjajno pozicioniranim singlom „Pusti Da Se Dogodi“.

Fotomanipulacija by Vanja Lo / (Ivana Kindl, „Netko Ko Me Čuva“ / Službena naslovnica singla, Universal Music)


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.