• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 24, 2022

Izgubljeni vikend i John iz M.O.R.T.-a objavili pjesmu “Nemam, ne mogu i neću”

Izgubljeni Vikend i John iz benda M.O.R.T. udružili su snage i objavili pjesmu “Nemam, ne mogu i neću”. Što se dogodi kad vam netko nepozvan i naporan upadne na tulum, u inbox ili u život, “popije sva pića i upropasti đir”, opisali su sinjski roker i ekipa glazbenika okupljenih oko autora, Josipa Radića. Negativna i odlučna poruka iz naslova zapravo je oda pozitivnom i zdravom razumu pozivamo slušatelje da je slobodno i bez naknade primijene u svakodnevnim situacijama poručuju John i Izgubljeni vikend.

Uz Johna na vokalima i Josipa Radića na gitari, basu i klavijaturama, na pjesmi su sudjelovali Davor Capković (gitare), Jere Šešelja (gitare, udaraljke) te članovi Fiumensa, Leo Rumora (bubnjevi) i Vedran Križan (klavijature). Miks pjesme potpisuje Jere Šešelja, a za vizual je zaslužan ilustrator Igor Jurilj.

Suradnja s frontmanom sinjskog benda M.O.R.T. nastavak je priče Izgubljenog vikenda koja je započela 2021. s duetom s Yayom iz Jinxa i pjesmom Treba nam dosade. Singl Nemam, ne mogu i neću dostupan je na svim streaming servisima.

Foto promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.