• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 17, 2022

Jonathan 19. 11. dolazi na samostalni klupski koncert u zagrebačkom klubu Sax!!

Riječki bend Jonathan vraća se u zagrebački klub Sax u subotu 19. 11. Jedan od najznačajnijih regionalnih bendova nove generacije dolazi na samostalni klupski koncert u Zagrebu, prvi nakon tri godine. Bend trenutno u studiju radi na novom studijskom izdanju, a nastup u Saxu bit će prilika čuti kako zvuči album najavljen singlovima “Falling” i “Have It All”. Novi materijal očekuje se u prvoj polovici 2023.

Na nadolazećem zagrebačkom koncertu Jonathan će uz presjek karijere još jednom pokazati zašto nose titulu jednog od najboljih live bendova regije, opravdanu i prošlogodišnjom Rock&Off nagradom za najboljeg koncertnog izvođača.

Ulaznice su u pretprodaji po 90 kn, a na dan koncerta cijena će iznositi 110 kn. Kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj 22.

Jonathan Press Filip Grzincic


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.