• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 17, 2023

Kaštelanski festival ljubavi – Lovestock Festival po šesti će se put održati od 11. do 13. srpnja 2024. godine na lokaciji u Novoj luci u Kaštel Starom. Darko Rundek & Ekipa, Atomsko sklonište i KRIES samo su neka od imena koja će nastupiti na pozornici uz samu morsku obalu.

U slijedećim danima biti će objavljeno više informacija o ostalim bendovima koji će nastupiti tijekom tri večeri Festivala, a sada samo želim napomenuti da se u okviru Festivala održava i sajam sve popularnijih vinil ploča, dječji Lovestock Festival te umjetničke radionice. Važno je napomenuti kako smo i ove godine osigurali besplatan ulaz na sva događanja, kako na koncerte, tako i na radionice za djecu i za odrasle. Preostaje mi da na kraju pozovem i sve ljubitelje rock glazbe, mira i ljubavi da nam se pridruže od 11. do 13. srpnja 2024. godine u Kaštel Starom na 6. Lovestock Festivalu - izjavio je gos. Joško Grgin organizator Lovestock Festivala.

Otvorenje Festivala ove godine će biti u znaku koncerta Darka Rundeka i njegove ekipe. Rundek, po vokaciji redatelj, svoje filmske slike pretapa u riječi i tonove i tako publiku vodi na nezaboravno muzičko putovanje, u što će se uvjeriti oni koji tu noć budu u publici.

Drugi dan Festivala, u petak 12. srpnja, nastupit će kaštelanski ljubimci, etno skupina KRIES predvođena karizmatičnim Mojmirom Novakovićem. Svjetski najutjecajniji časopis posvećen world musicu fRoots Magazin za KRIES je naveo kako njihove pjesme možda dolaze iz tradicije, no način na koji ih izvode posjeduje svu snagu i strast najboljeg punka. Zvuče kao da im sam život ovisi o svakom udarcu, svakoj noti. Moderna glazba s dubokim korijenima. A Kries je rock bend, jedan od najpotentnijih koji ćete vjerojatno čuti. Nemojte nikada posumnjati u to.

Treću i posljednju večer Festivala, koja će biti, 13. srpnja, zatvoriti će legende hrvatske rock glazbe, grupa Atomsko Sklonište. Slijedeće godine slave 48 godina postojanja, a predvođeni neumornim Brunom Langerom sviraju bolje nego ikada. Nezaboravni hitovi „Treba imat dušu“, „Pakleni vozači“; „Žuti kišobran“, „Pomorac sam majko“, „Bez kaputa“, „Djevojka s brojem 8“, „Johnny“ i mnogi drugi, koji su se odavno upisali u pjesmaricu hrvatskog rocka, još i danas zvuče fenomenalno i otkivaju ih neki novi klinci. Bruno Langer potpomognut mladim snagama u Atomskom Skloništu svira više nego ikada i veliko nam je zadovoljstvo i čast da ovakav legendarni band nastupa na Lovestock festivalu.

Dođite na Kaštelanski festival ljubavi – Lovestock Festival podržite bendove uživaj te u njihovim nastupima, podržite festival ,,Samo ljubav"!

Foto: Lovestock Festival promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.