• Objavio: Ubod Kulture
  • Dec 16, 2021

„Lacrima“ je četvrti singl grupe Boa II, ali je zapravo njihova prva autorska pjesma!!

„Lacrima“ je četvrti singl grupe Boa II, ali je zapravo njihova prva autorska pjesma. Iako je godinama stajala po strani, Luka Banić došao je na ideju da se ta pjesma konačno uglazbi i snimi. Mladen Puljiz je ideju prihvatio i bend je otputovao u Zadar kod njihovog prijatelja i producenta Mirka Miočića i „Lacrima“ je napokon oživjela. Prateće vokale je otpjevala Lukina sestra MartinaBanić Peterlić.

„Kao i za pjesmu, tako je i za spot inicijalna energija došla od Luke. Stalno je govorio da za Lacrimu treba napraviti video i da ima čovjeka za to, Dinka Doringa. Odmah nam se dopalo kako Dinko vidi našu pjesmu te smo jedno nedjeljno popodne Martina, Luka i ja otišli u jedno atomsko skloniste u blizini Doma Sportova i u vrlo ugodnoj atmosferi snimili osnove potrebne za Dinkove fantazije…Evo, rezultat je pred vama i mislim da je ovo je početak dugotrajnije suradnje.“ – rekao je Mladen Puljiz

Foto: Doringo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.