• Objavio: Ubod Kulture
  • Jan 25, 2023

“Migrena” Davorina Bogovića i Ane Marije Vrdoljak podiže raspoloženje!!

Oni koji pate od migrene često se na nju žale, a duhoviti tekst o tom čestom zdravstvenom problemu je opisala glumica Ana Marija Bokor Vrdoljak. Dvojac ShyBy koji čine skladatelj i glazbenik Ivan Arnold i glumac Mario Mirković napisali su glazbu na njen tekst, a sve skupa odlično se nadovezalo na glazbeni izričaj Davorina Bogovića koji je ovu pjesmu otpjevao u duetu s autoricom teksta, inače glumicom kazališta Žar ptica. Ana Mariji je ovo prva glazbena suradnja i zvan kazališta, a pjesmu je napisala još prije nekoliko godina. U pjesmi “Migrena” naći će se svi koji pate od nje, a to su najvećim dijelom žene, ali će je razumjeti i njihovi partneri. Opisuje situacije iz svakodnevnog života na jedan duhoviti način, a upravo taj humor može olakšati nekad teške životne situacije. Za ovu pjesmu snimljen je i videospot čiju režiju potpisuje Jerko Domagoj Vrdoljak.

“Već dugo patim od migrene i jednostavno sam na papir stavila sve što osjećam zbog toga. Kad smo tekst spojili s glazbom i aranžmanom koji je napisao Mario Mirković shvatili smo da imamo odličnu rock pjesmu za koju smo uvjereni kako će mnogi pjevušiti. Povezala sam se s Davorinom Bogovićem, mojim glazbenim idolom, a na moje oduševljenje on je pristao da pjesmu otpjevamo zajedno i da se nađe na njegovom novom albumu. Eto, osim što pjevam sa svojim idolom, ostvario mi se i moj djevojački san da budem rock pjevačica”, navodi Ana.

“Pjesma me podsjeća na hit ‘Je t’aime (Moja voljena)’ jer se radi o prizorima iz bračnog života. Svidjela mi se i uklapa se u moj stil, a sad sam u petoj brzini jer spremam novi album”, rekao je Davorin Bogović.

Na novom albumu osim “Migrene” naći će se i njegov prethodni singl “Ljubav kao vjeran pas” nastao u suradnji s Predragom Martinjakom i Nenadom Ninčevićem koji je unio određenu svježinu Davorinovom rockerskom opusu.

Foto: Davorina Bogovića / Ana Marija Vrdoljak promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.