• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 17, 2022

Ministranti predstavljaju novi spot i singl “Indija” s albuma “Rock je mrtav”.

**Ministranti **su riječki bend koji je prije manje od mjesec dana objavio debut album “Rock je mrtav”. Kritika je sposobnost prosuđivanja i ocjenjivanja bilo koje pojave, a davanje mišljenja podrazumijeva poznavanje teme o kojoj se govori ili piše. Četiri od sedam kritičkih osvrta proglasili su album jednim od najboljih rock albuma godine, ali i “tekućeg i krutog desetljeća”. Od preostala tri, jedan osvrt je napisao da album nije loš, jedan da je solidan, a jedan da je prijatan. U matematičkom prosjeku možemo zaključiti da je “Rock je mrtav” vrlo dobar / odličan album.

Kada smo utvrdili da je riječ o vrlo dobrom / odličnom albumu, sada predstavljamo i novi spot i singl “Indija” s navedenog albuma. Glazbu i tekst potpisuje Dražen Baljak, aranžmane cijeli bend, a produkciju Matej Zec. Za režiju videa je zadužen Zoran Krema.

“Nismo nikad bili u Indiji. Oni koji jesu tvrde da je cijela ta ogromna i mnogoljudna zemlja jedno transcendentalno iskustvo. Posljednja oaza prave i nepatvorene duhovnosti u kojoj je, za razliku od naših trulih zapadnih vrijednosti i prioriteta, sve materijalno tercijarno pa skoro i nebitno. Preporučuju je svima koji osjećaju duhovne praznine ili proživljavaju bilo kakve duhovne oluje dok su u potrazi za životnim smislom i samima sobom. Mi uopće nismo sigurni da li im vjerujemo.”, rekle su momčine iz benda.

“Rock je mrtav” objavljen je pod okriljem nezavisnih izdavačkih kuća Mudri Brk i Izvanredni diskograf. Osim digitalne verzije, vjesnik idućeg proljeća bit će i LP izdanje albuma.

Foto: Ministranti Dalibora Bijelić


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.