• Objavio: Ubod Kulture
  • Jun 12, 2022

Mudri Brk Festival će se održati 29. i 30. srpnja 2022. godine u Ljetnom kinu u Jelsi na Hvaru!!

ŠTO?

U petoj godini bavljenja diskografijom putem mikro labela Mudri Brk kojeg čine bračni par bez vremena i bezvremensko malo čudo, odlučili smo se na organizaciju glazbenog festivala Mudri Brk.

KAD I GDJE?

Mudri Brk Festival će se održati za vikend 29. i 30. srpnja 2022. godine u Ljetnom kinu u Jelsi na najsunčanijem otoku Hvaru. Ideja je predstaviti neke bendove koji su na Mudri Brk labelu te bendove koje volimo i cijenimo, a riječ je uglavnom o mlađim bendovima koji njeguju indie, alternativni, rock i pop izričaj. Ideja festivala je da bendovima i publici bude lijepo, da nema pretencioznosti i žurbe, da se ljudi naslušaju dobre muzike, odmore, okupaju i čuju nešto novo.

DOBRO I?

Osim večernjih koncerata pripremamo još masu sadržaja, ali ćemo ih, kao i line up, otkrivati u šestom i sedmom mjesecu. Bit će dnevnog i post koncertnog veselja. Masu dobre muzike, masu mora, sunca i mirisa kreme za sunčanje, mamurluka i masu zabave očekuje sve koji nam dođu prvu godinu.

PARICA?

Cijena karata je 50 kn za jedan dan, 70 kn za dva dana.
Karte će biti u prodaji isključivo na ulazu u Ljetno kino. Ako je nekome baš napeto, može napraviti rezervaciju na **mudri.brk@gmail.com **s naslovom maila “AJ ME ZAPIŠI”, imenom i prezimenom osobe i brojem karata, pa će ih karte čekati na blagajni. Isti mail je i za press akreditacije.

KAKO DOĆI?

IZ SPLITA

Na otok Hvar moguće je doći na tri načina Jadrolinijom.
1. Split - Stari Grad - trajekt (između 120/150 min + auto/bus 15/30 min)
2. Split - Bol - Jelsa katamaran (90 min)
3. Split - Hvar - katamaran (60 min + auto/bus 30/45 min)

IZ OSTALIH PRIOBALNIH I OBALNIH MJESTA
1. Drvenik - Sućuraj trajekt (35 min + sat vremena autom)
2. S Lastova i Visa katamaranima
3. postoje i izletničke linije iz Makarske, Bola…

TKO TO RADI?
Organizatori su Mudri Brk i Udruga za promicanje kulture “Jelsa”, a pokrovitelji TZ Jelsa i Općina Jelsa.

Foto: Mudri Brk Festival promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.