• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 17, 2022

Nakon šest godina Let 3 se vraćaju u zagrebački Boogaloo!!

Riječku rock atrakciju Let 3 ne treba posebno predstavljati, a svi koji su bili na njihovom koncertu znaju da Let 3 uvijek iznova za svoju publiku pripremi spektakl za pamćenje! Nakon šest godina Let 3 se vraćaju u zagrebački Boogaloo, gdje su već svirali sa zagrebačkim mračnjacima pod nazivom Phantasmagoria i to na finalnoj večeri festivala „Velika rock eksplozija“. Let 3 će nam i ovog puta svirati presjek materijala od prvog albuma ‘Two dogs fuckin’, objavljenog davne 1988. godine, s bezvremenskim hitovima poput „Izgubljeni“ i „Sam u vodi“ pa sve do najnovijeg materijala, a uz odličnu set listu Let 3 se uvijek pobrine i za kostimografiju, uvijek praćenu specifičnom dramaturgijom, humorom i osjećajem za bizarno kojeg predvode fantastični basist Damir Martinović Mrle i pjevač Zoran Prodanović Prlja.

Ulaznice po cijeni od 90 kn su u prodaji preko Entrio.hr sustava, online i na Entrio prodajnim mjestima kao i u Dirty Old Shopu – Tratinska 18 i Rockmarku – Hrvatske bratske zajednice 4. Na dan koncerta će ulaznice koštati 110 kn.

Phantasmagoria će ovoga puta nastupiti u obnovljenom sastavu, naime u bend se vratio originalni gitarist Robert Gelo, a na ovom će koncertu bubanj odsvirati i originalni bubnjar Siniša Banović – Sin, a koji je, da bude priča zanimljivija, svirao i u Let 3 1989.-1991., do preseljenja u Amsterdam gdje i sada živi. Kao stalni bubnjar svira i u poznatoj new wave atrakciji, grupi Fisher Z, a dolazi u Zagreb samo zbog koncerta u Boogaloou 25.11. !

Vrata će se otvoriti u 20:00 sati, Phantasmagoria će se na pozornicu popeti u 20:30, dok će Let 3 sa svirkom početi u 21:30. Nakon koncerta će publika moći besplatno ostati na 80’s partyju koji kreće u 23:00 sata, a za koji će ulaznica biti 30 kn, dok će na šanku biti acijske cijene pića kao i inače na 80’s Partyjima.

foto | Goran Berović


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.