• Objavio: Ubod Kulture
  • Sep 29, 2023

“Nisam” je prvi single alternativnog dua Short Reports u kome talentirani dvojac kombinira noiz i pank sa primjesama art roka. Pomalo apstraktni paterni bubnjevi s uvrnutim rifovima čine glavne primjese ove numere koja najavljuje predstojeći EP. Pjesma “Nisam” je prvi singl s novog izdanja novosadskog dua Short Reports. Poslije nepune dvije godine nakon izdavanja debi albuma “Cats VS Dogs” i preko 70 koncerata po regionu i Europi, duo je spremio dva nova izdanja, EP na srpskom jeziku i LP na engleskom jeziku koji se nalaze u procesu snimanja i miksanja.

Ovaj put u suradnji s izdavačkom kućom Kontra, “Nisam” je prva pjesma koju je duo napisao na srpskom jeziku, gdje glavni vokal preuzima Nikolete, bubnjarka benda, i koji najavljuje budući EP. Snimana u Beogradu u studiju Down There (snimatelj Uroš Milkić) i producirana u Čikagu, USA od strane Nikole Dokića, pjesma “Nisam” govori o preispitivanju sebe i svih svojih uloga u životu. Spot koji potpisuje Vukašin Živaljević sniman je u studiju ZEBRA u Novom Sadu tijekom ljeta 2023. godine.

Foto: Short Reports / Dejan Lalic


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.