• Objavio: Ubod Kulture
  • Jun 09, 2022

“Noć ukradi za nas” novim singlom COTA G4 nastavlja svoje rock putovanje!!

Deset godina druženja, sviranja i pisanja rezultirali su novim singlom ‘Noć ukradi za nas’ poznatog rock benda COTA G4. Nova glazbena poslastica odvažnog je zvuka čime glazbenici prezentiraju zanimljivu audio sliku svojeg benda. Ova sve samo ne obična pjesma tako je dobila i sve samo ne običan spot- isprepletene slike benda, druženja i paraglajdinga. Za taj dio zaslužan je poznati režiser Avik Shanich.

Pjesma je nastala iz jamminga prije više od 10 godina, s godinama je dobila tekst, nove dijelove, a Marko Osmanović, frontmen grupe i autor pjesme, ju je završio za vrijeme lockdowna kada je napisao novi refren. Tako Marko Osmanović potpisuje glazbu, a u tekstu mu se pridružuje Anna Popova. Aranžman su napisali Marko Osmanović, Dinko Likar, Dario Horvat i Mario Lepoglavec, a produkciju Alen Novosel i Marko Osmanović.

Kadrovi spota snimljeni su na lokacijama u Zagorju, isprepliću se scene benda i letenja sa paraglajderom, a za to je zaslužan poznati režiser Avik Shanich.

Avik je snimatelj koji snima u zraku, na zemlji i pod vodom. S fotoaparatom, mikrofonom ili kamerom. Njemu nije važno ometa li ga u radu pojas padobrana, automobila ili boce s kisikom na ronilačkom odijelu – sve dok je emocija uspješno prenesena. Projekti Avika ne mogu se niti nabrojati, a razasuti su po cijelome svijetu. Živio je i radio u različitim državama i kulturama – Armenija, Turkmenija, Rusija, Europa i Amerika – sve do Hollywooda.

Foto: COTA G4 promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.