• Objavio: Ubod Kulture
  • Jan 17, 2022

Objavljena nova pjesma „Dude“ Marka Louisa !!

Nacionalna radijska premijera na Radio Beogradu 1, spektakularno emitiranje pjesme u posebnom programu najpopularnijeg crnogorskog radija „Radio D“, interesiranje koje su pokazali slušaoci Radija 8 u Bosni i Hercegovini, zatim televizijske premijere video spota na javnim servisima u Srbiji i Crnoj Gori dovele su do datuma zvaničnog objavljivanja nove pjesme Marka Louisa koja je od 17. siječnja dostupna na svim striming servisima.

„Pjesma „Dude“ je jedna od najljepših koje sam do sada otpjevao… Naježim se kada poslije melankolične strofe eksplodira emotivan refren. Bio je veliki izazov raditi na ovoj pjesmi koja izlazi na dan premijere filma „Nečista krv (Bad Blood)“ na Netflixu. Zadovoljstvo mi je da sam surađivao s kompozitorom Aleksandrom Ranđelovićem koji je autor originalne muzike za ovaj film. Drago mi je što sam deo ovog fenomenalnog projekta,“ izjavio je Marko Louis.

Pjesmu prati odličan video spot u kome je izvođenje pjesme u rustičnom enterijeru, prožeto kadrovima iz filma „Nečista Krv – Greh predaka (Bad Blood)“. Video spot je režirao mladi redatelj Rennè Miskolci poznat po video radovima za bendove kao što su Prti Bee Gee, Bad Copy, Kanda Kodža i Nebojša…

Muziku i aranžman potpisuju zajedno Aleksandar Ranđelović i Marko Louis inspirirani tradicionalnom pjesmom “Dude mori, dude”, a tekst refrena je napisala Maja Radivojević. Kompanije Mascom i Tin Drum Music s velikim oduševljenjem su započele suradnju s produkcijom This and That Productions na realizaciji albuma sa pjesmama koje su inspirirane muzikom iz filma „Nečista krv – Greh predaka“ („Bad Blood“).

Marko Louis: photo by Live Production

Marko Louis: photo by Renato Miskolci


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.