• Objavio: Ubod Kulture
  • Feb 24, 2023

One Possible Option novim singlom “Earth INC.” pokazuju energičnu i direktnu stranu benda!

Riječka alt rock mašina One Possible Option nastavlja otkrivati dijelove drugog studijskog albuma koji izlazi krajem ljeta ove godine. Nakon spota za pjesmu “This Is Broken”, stiže i drugi singl “Earth INC." koji pokazuje jednu energičnu i direktnu stranu benda koji polako osvaja alternativnu scenu u Hrvatskoj. “Glavna pokretačka sila ovog benda, tekst, ovaj put je u prvom planu, tako da ga akcija video spota ne stavi u sjenu. U vremenu nošenja maski ovaj tekst stoji gol, sam, čista alternativa, iznikla iz srca”, kažu iz One Possible Optiona i otkrivaju jednostavan, a itekako snažan prateći lyric video. Autor videa je bubnjar benda, Dejan Adamović Deva. Kao i do sada glazbu i aranžman pjesme potpisuje cijeli bend, a tekst su pisali Zdravko i Deni Kasapović.

Bend singlovima planira aktivnu 2023., od kojih će neki biti popraćeni spotovima, a neki lyric videima. Prošli album “No King” itekako je prodrmao hrvatsku glazbenu scenu, pogotovo alternativne krugove, a novi album je jedan bitan upgrade. Uvijek britki s tekstovima, nevjerojatno energični i precizni na live nastupima, a u konačnici iskreni, skromni i sa stavom - One Possible Option imaju još puno toga za pokazati. “Earth INC.” se svakako uklapa u njihovu priču i poruku.

Foto: One Possible Option promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.