• Objavio: Ubod Kulture
  • Feb 10, 2024

Drugi singl koji će** Manntra** zajedno s još 20 live singlova objediniti na albumu Live in Leipzig koji izlazi u 3. mjesecu je „Ori Ori Live in Leipzig“. Album koji nosi Manntrinu sirovu snagu i naelektriziranu energiju snimljen je u rasprodanom Täubchenthalu u Leipzigu. Ovaj album sažima pet godina neumoljive strasti i muziciranja benda, a pulsirajući ritmovi donose nezaboravan nastup koji govori o snazi i neporecivo glasnom i energičnom duhu benda.   Uronite u intenzivnu atmosferu i svjedočite uzbudljivom putovanju kroz eksplozivnu večer najfinije folk metal glazbe. „**Ori Ori**“ omiljena je himna obožavatelja koja još više sjaji u svojoj naelektriziranoj izvedbi uživo. Energija koja se može osjetiti na Manntrinim koncertima, fanatična reakcija njemačke publike te energičan, dinamičan i glasan nastup benda podižu ovu live singlicu na jedan viši nivo.

“Ori Ori” je drugi singl s našeg prvog live albuma nazvanog “Live In Leipzig”. Na neki način, taj live album predstavlja uvertiru u turneju koja počinje u ožujku, a kulminirat će 13.4. nakon dugog vremena u Tvornici kulture, gdje ćemo izvesti set od gotovo 2 sata.“ – najavili su iz benda   Bend je najavio koncertnu turneju na koju kreću sredinom 3. mjeseca, a najviše se vesele koncertu u Zagrebu koji će se dogoditi 13.4. u Tvornici kulture.   “Mi smo sretnici kada vidimo kako publika reagira na koncertima. Uvijek su glasniji barem za 1 decibel od publike benda koji nastupa prije ili nakon nas, hahaha.” – kažu iz Manntre.

Foto: Menart / Manntra promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

IZDVAJAMO
  • Post By Ubod Kulture
  • Mar 01, 2024
Gallagher & Squire konačno ALBUM!
  • Post By Ubod Kulture
  • Feb 29, 2024
Gustafi za Patrikovo prave spektakl u Boogaloou!
  • Post By Ubod Kulture
  • Feb 29, 2024
Thai funk senzacija YinYin u srijedu u Močvari!
  • Post By Ubod Kulture
  • Feb 28, 2024
Buč Kesidi ima dva najprodavanija albuma u Hrvatskoj!