• Objavio: Ubod Kulture
  • Oct 03, 2023

Riječki ča metalci Po' Metra Crijeva održat će u subotu 11. 11. 2023. veliki koncert u zagrebačkoj Močvari povodom promocije svog albuma “Boškarin IV” koji je izašao ranije ove godine. Nakon uspješnih spotova “Čižićka Rapsodija” i “Prokjeti Pust” s novog albuma, singla “Metal je ča” s kojim su nastupili na ovogodišnjim “Melodijama Istre i Kvarnera” i nakon uspješnih promotivnih nastupa diljem Hrvatske, došlo je vrijeme da ča metalci osvoje Zagreb. Grupa Po' Metra Crijeva poznata je po spajanju maškarane kvarnerske estetike, metala i tradicionalne Istarske ljestvice koja je dio popisa UNESCO-ve nematerijalne kulturne baštine i spremaju vrhunsku ča metal feštu kakvu stanovnici Zagreba još nisu doživjeli.

Pozvali smo stara i nova čudovišta, svirat ćemo cijelu novu ploču i sve važne pjesme iz ostatka repertoara, a uskoro ćemo objaviti i specijalne goste koncerta s kojima ćemo stvoriti intenzivan audio-vizualni doživljaj i najjaču ča metal feštu u Zagrebu." rekli su cure i dečki iz PMC-a, uz vidljivo uzbuđenje. Uz karte u pretprodaji za samo 8 Eura i 12 Eura na dan koncerta ovo će zasigurno biti zagrebački metal događaj jeseni koji nikako nije mudro propustiti.

Karte je moguće kupiti na stranici Močvare: https://mochvara.hr/event-detail/64f8a7371b234e0b58ab038e/, a na dan koncerta bit će dostupne na ulazu u klub.

Foto: Davor Birt


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.