• Objavio: Ubod Kulture
  • Feb 05, 2024

Dragi Modemi!

Još samo180 dana do festivala uz prilično blagu i toplu zimu, nešto ranije nego inače, počele su pripreme za terenske radove na lokaciji Mo:Dem. Prošlogodišnje loše i olujno vrijeme otkrilo je nekoliko nedostataka i pukotina u festivalskoj infrastrukturi, koje ćemo za ovogodišnje izdanje odlučno popraviti. Osim tih popravaka, neki segmenti festivala, kao što su parkirališta, prostori za kampere i zone za kampiranje, bit će ozbiljno uređeni.

Mo:Dem je svoj odnos s posjetiteljima, partnerima, radnicima i lokalnom zajednicom izgradio na povjerenju, održivosti i dugoročnom partnerstvu. Naša vizija temelji se na ulaganju u visoku kvalitetu i sadržaj, te u budućnosti ne odustajemo od tih principa. Naši posjetitelji ne zaslužuju ništa manje od toga. Kao i uvijek, otvoreni smo za vaše prijedloge, stoga smo odlučili napraviti kratku anketu o vašim mišljenjima. Za sada pogledajte neke od planiranih nadogradnji na festivalu i njegovoj infrastrukturi:

PARKIRALIŠTE

Parkirališta koja se nalaze na oba ulaza u festivalsko područje (Slunj & Ogulin) dobit će pristupačnije ceste i svjetla na parkingu. Primijenit će se reorganizirani i učinkovitiji sustav prijevoza do festivalskog prostora.

PARKING ZA KAMP VOZILA

Dragonfly Park i Amphibian Crook dobit će prostor za pranje posuđa i osobnu higijenu, više toaleta, odgovarajuću rasvjetu i rasvjetu u obliku festona niz glavnu cestu. Blackbird Park dobit će nove tuševe i filtriranu vodu.

ZONE ZA KAMPIRANJE

Chestnut Meadows dobit će prostor za pranje posuđa i osobnu higijenu, više toaleta, odgovarajuću rasvjetu, rasvjetu i festone uz glavnu cestu. Aleja dabrova dobit će prostor za pranje posuđa i osobnu higijenu.

OZVUČENJE

Novi ton majstori s većim mobilnim timom koji će osigurati potpunu pokrivenost na sve tri pozornice tijekom cijelog festivala.

STUBE

Notorične stepenice bit će u potpunosti renovirane i poboljšane dodatnim uporištem i prihvatom te umjetničkom i interaktivnom rasvjetom.

UMJETNOST

Sljedećih tjedana podijelit ćemo buduće planove za umjetnost, instalacije i vizualne segmente izdanja 2024. Pratite naše društvene mreže za novosti.

PRIJENOSNI WC

Angažirana je nova tvrtka za prijenosne WC-e koja jamči 24-satno čišćenje i češće preglede.

VODA

Nadograđeni vodovodni sustav također će sadržavati poboljšane vodene točke u cijelom festivalskom području.

ŽELITE DODATI?

Ako želite nešto dodati na naš popis nadogradnji, svakako sudjelujte u našoj anketi u nastavku…

VAŠE MIŠLJENJE JE VAŽNO

Tijekom proteklih godina pažljivo smo slušali što imate za reći. I dalje nam je iznimno stalo do vašeg mišljenja, stoga vam nudimo priliku da izrazite svoje stajalište i date nam kreativne prijedloge kako bismo zajedno nastavili graditi bolji i pristupačniji Mo:Dem Festival. **Sada je vrijeme da iznesete svoje mišljenj**e. Radujemo se vašim povratnim informacijama.

Ako želite parkirati svoje kamp prikolice i trajno preuređena vozila u prostorima za kampere, osigurajte svoju propusnicu na vrijeme u** Mo:Dem Shopu**.

Foto: MoDem Festival promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

IZDVAJAMO
  • Post By Ubod Kulture
  • Mar 01, 2024
Gallagher & Squire konačno ALBUM!
  • Post By Ubod Kulture
  • Feb 29, 2024
Gustafi za Patrikovo prave spektakl u Boogaloou!
  • Post By Ubod Kulture
  • Feb 29, 2024
Thai funk senzacija YinYin u srijedu u Močvari!
  • Post By Ubod Kulture
  • Feb 28, 2024
Buč Kesidi ima dva najprodavanija albuma u Hrvatskoj!