• Objavio: Ubod Kulture
  • Jul 22, 2021

Poznat je kompletni line up desetog Slurpa, pridružila se i Čudna muzika!!

Slurp! festival ove godine slavi desetogodišnjicu održavanja. U svom prvom velikom jubileju, festival ima humanitarni karakter, te će program činiti producenti i izvođači predstavljeni na nedavno objavljenom, kompilacijskom albumu “Healing Sounds - Croatia Earthquake Relief Project”. Imena nastupajućih izvođača upravo donosimo, uz radosni dodatak da će program na drugoj pozornici sačinjavati izvođači okupljeni oko šibenske inicijative Čudna muzika.

Ulaznice:

U pretprodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 160 kn, kao i jednodnevne ulaznice po 90 kn, a vijede za dan po izboru. Cijene ulaznica na ulazu će biti: festivalska - 200 kn, jednodnevna - 120 kn.

Ulaznice se nalaze u sustavu Entrio –> https://www.entrio.hr/event/slurp-festival-2021-9384

Slurp! festival svjestan je, i itekako osjeća posljedice globalne pandemije prouzročene virusom covid-19. Utoliko pozdravljamo, i veselimo se mogućnosti uživanja u festivalu bez restrikcija. To je dakako moguće uz covid propusnice, dokazu da ste preboljeli, ili da imate negativan test. Svi oni koji nemaju ništa od navedenog, mogu se bez brige uputiti na Slurp!, jer će i pred festivalskim ulazom biti u mogućnosti napraviti antigenski test u trajanju od 15 minuta, po cijeni od 75 kn, i nesmetano pristupiti festivalu u slučaju da je negativan.

Do Martinske plovi brod Avalon koji je na toj relaciji vozio i lani. Cijena karte u jednom smjeru na liniji Mandalina – Šibenik – Martinska iznosi 7 kn, povratna košta 10 kn, a od ove godine moguće je i kupiti mjesečnu kartu po cijeni od 200 kn za kružnu brodsku liniju Mandalina – Šibenik – Martinska.

Foto: Slurp! festival Promo