• Objavio: Ubod Kulture
  • Jun 05, 2024

Ovogodišnji **Bear Stone festival **Warm Up Party predvodit će austrijski teškaši Mother’s Cake i mađarski Stoner Soul inovatori Woodstock Barbie!

Pridružite nam se u Močvari 07. lipnja na slavlju jedinstvenih zvukova i reprizi jednog od najboljih bendova prošlogodišnjeg Bear Stone Festivala. Ulaznice za Warm Up Party su u prodaji. Cijena ulaznice u pretprodaji je 16 €, a ulazna cijena na dan koncerta iznosit će 19 €. Obje cijene uključuju i naknadu.

Ulaznice su dostupne na web stranici: https://bearstonefestival.com/events/bear-stone-festival-warm-up-party-mothers-cake-at-woodstock-barbie-hu/

Vidimo se 07. lipnja u Klubu Močvara! Koncert je podržan od strane Liveurope mreže. Mreža Liveurope sufinancirana je kroz program Kreativna Europa Europske unije.

Mother’s Cake (AT)

Osnovani prije više od deset godina, putovanje grupe Mother’s Cake od njihovih skromnih početaka do međunarodnog priznanja kulminira njihovim nadolazećim petim albumom, “CYBERFUNK!”.

S putanjom karijere obilježenom stotinama koncerata diljem svijeta i suradnjama s renomiranim umjetnicima, trio je izbrusio svoj prepoznatljivi zvuk - fuziju nevjerojatne psihodelije i prizemljenog rocka. Snimljen više od godinu dana u trodnevnim sesijama bez sna, “CYBERFUNK!” bilježi srž sirove žive energije Mother’s Cakea, prikazujući izvanrednu izvedbu pjevača/gitarista Yvesa Krismera dok istovremeno pomiče granice njihove glazbene evolucije.

Na Bear Stone Festivalu 2023. imali su ne baš zahvalan posao praćenja legendarnog Monster Magneta. Bez prekida zauzeli su pozornicu i hipnotizirali sve u publici. Sutradan su kružile glasine da je njihova izvedba najbolja na festivalu. Jesu li glasine točne, saznajte 07. lipnja u Klubu Močvara.

Woodstock Barbie (HU)

Woodstock Barbie spaja vintage blues rock sa stonerom i svilenkastim soulom, zaradivši pohvale kritičara širom svijeta za svoj zvuk koji prkosi žanru. Njihov debitantski EP, “Never Gonna Fall in Line”, objavljen 2019., brzo ih je izbacio u središte pozornosti, što je dovelo do nastupa na cijenjenim festivalima kao što su Mount of Artan u Srbiji i Fekeze Zaj Festival.

Godine 2021. dodatno su se pohvalili svojim drugim EP-om, “Soul Smoke”, osvojivši priznanje na IMPALA-inom popisu “100 izvođača koje treba gledati 2022.” i osvojivši publiku diljem srednje i istočne Europe na regionalnoj turneji. S nedavnim pridruživanjem nove pjevačice Dóre Ördög, bend započinje novo poglavlje, potaknuto svježim talentom, nepokolebljivom strašću i predanošću pomicanju glazbenih granica.

Foto: Bear Stone Festival promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.