• Objavio: Ubod Kulture
  • Oct 02, 2021

Projekt ADRIA OUTDOOR SESSION pozdravlja ljeto iz prekrasne Uvale Lončarica na Otoku Krku.

Projekt ADRIA OUTDOOR SESSION pozdravlja ljeto iz prekrasne Uvale Lončarica na Otoku Krku, u Općini Dobrinj, koja svoje prirodne krajolike s ponosom pokazuje i sve češće naglašava svu njihovu ljepotu! Nakon prekrasnih kadrova Baške u kojoj nas je vodio AMOR na red nam dolazi MILE HUND, naš glazbeni vodič u ovoj prekrasnoj priči u kojoj ćemo vam prikazati kako izgleda kada se Adria Outdoor Session neočekivano usidri u jednoj od najljepših malih uvala Otoka Krka.

Čisto more, prekrasna šuma koja ga okružuje, divni ljetni ples našeg vodiča i outdoor aktivnosti naše sportske ekipe pozdraviti će ljeto 2021. Premijeru zakazujemo za četvrtak 07.10., točno u 20:00 na Facebook stranicama Mixmag, Visit Dobrinj i Kulturni Dobrinj te na Mixmag portalu i Mixmag Adria You Tube kanalu. Svakako želimo naglasiti kako prilikom snimanja ovoga sessiona nismo onečistili more otpadom što, nažalost, nije uvijek slučaj prilikom organiziranja ovakvih i sličnih zabava na brodovima diljem Jadrana! Svako ljeto tisuće turista posjeti Jadran i nakon stotina boat party-a ostaje velika količina otpada koje slučajno ili namjerno završi u moru!

Ovim putem apeliramo na sve sudionike industrije zabave, kako organizatore tako i posjetitelje da koriste biorazgradive proizvode namjenjene konzumaciji pića a sve to u želji i nadi da nam more, i sve što ga okružuje, ostane predivno kakvo prirodno jest. Realizaciju ovoga projekta pomogla je Turistička zajednica Općine Dobrinj a u realizaciji su sudjelovali i članovi Outdoor ekipe Be Strong, Vox Artes, Cool Šilo Apartments te posada broda Glavatni kojima se od srca zahvaljujemo.

ADRIA OUTDOOR SESSION je projekt usmjeren promociji hrvatskog turizma i turističkih destinacija kao i promociji outdoor aktivnosti, povijesnih i drugih znamenitosti te izvođača elektroničke glazbe s područja koja pokriva pojam Adria a koji su u suradnji sa portalom Mixmag Adria pokrenuli Ivan Bojčić i Tom Pasanec.

Foto: Damir Jevtić & Luka Tabako