• Objavio: Ubod Kulture
  • Jan 23, 2023

Promocija zbirke pjesama Sanina iz grupe Silente u glazbenoj knjižari Rockmark!!

Zagrebačka promocija zbirke pjesama “Terca na tišinu” Sanina Karamehmedovića održat će se u petak, 27. 01. u glazbenoj knjižari Rockmark s početkom u 18h!. Osim autora knjige u predstavljanju će sudjelovati književnica Julijana Matanović, glazbeni producent Nikša Bratoš, urednik knjige Krešimir Blažević i Tibor iz Silentea!. Sanin Karamehmedović, autor i osnivač dubrovačke grupe Silente, objavio je u prosincu 2023. prvu zbirku pjesama Terca na tišinu! Sančo, kako ga znaju fanovi, na glazbenoj je sceni prisutan od 2012. kada je objavljen prvi album Silentea. Nakon godina oklijevanja objavljuje vlastitu zbirku pjesama s ukupno 40 uradaka.

Uz već uglazbljene pjesme iz repertoara Silentea po izboru autora te u njihovoj originalnoj verziji, bez studijskih ispravaka, skraćivanja ili produljivanja, u Terci na tišinu nalaze se i neuglazbljene pjesme kojima će ovo biti premijerno objavljivanje. Pjesme prate i osobni komentari autora, ali i priče o bendu s kojim je višestruki dobitnik glazbenih, kulturnih i umjetničkih priznanja.

Foto: promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.


__