• Objavio: Ubod Kulture
  • May 12, 2022

“Puste navike” i ritam gradskog betona u novom singlu Rebel Stara!!

Neposredno pred izlazak albuma “Početak i kraj” na gramofonskoj ploči, Rebel Star predstavlja drugi video singl sa jednog od najboljih albuma u regiji iz prošle godine i to za magičnu “Puste navike”. Video u režiji Đurđice Gajić i s karizmatičnom Majom Nikolić u glavnoj ulozi pogledajte na zvaničnom YouTube kanalu benda, a album je dostupan na svim digitalnim platformama, kao i na Bandcampu. Video za “Puste navike” sniman je tokom povratničkih nastupa benda u Novom Sadu i Beogradu krajem ožujka ove godine.

“Ovo je slika Beograda iz vizure čoveka koji svako jutro mora da ustane i u gradu proživi dan koji verovatno neće biti spektakularan,” komentar je vječnog optimiste i autora pesme Željka Markuša.

“Ovakvu pesmu mogao je da napiše samo Željko: ritam betona kao podloga, rapsodija gitara u gradskom prevozu i sve to usred grada koji je počeo da se budi nakon pandemije. Sve to slikano veštom kamerom Đurđice Gajić,” zadovoljan je Milan Glavaški.

Album “Početak i kraj”, koji su zajedničkim snagama objavili Pop Depresija iz Beograda i Geenger Records iz Zagreba, svoj život počeo je krajem listopada prošle godine. Milan Glavaški je na prvom bendovskom albumu posle šest godina okupio izuzetnu ekipu muzičara svih generacija a u postavi benda na koncertima su - Željko Markuš, Zvonka Obajdin, Daniel Rodik, Ernest Džananović i Goran Ritoša. Milan i bend već rade na novim pesmama, a do kraja godine planiraju da sviraju i predstave stare i nove hitove svuda gdje ih pozovu. Album “Početak i kraj” na bijelom vinilu i u limitiranom tiražu biće dostupan do kraja meseca, a pre-order je aktivan još nekoliko dana ovdje.

Foto: Đurđica Gajić


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.


__