• Objavio: Ubod Kulture
  • Jul 02, 2021

Riječki rock bend Ochi objavio je svoje prvo izdanje “EP Tremor”

Ochi su distorzija, nemir i drhtavica upakirani u bend. Upravo su objavili svoje prvo izdanje “EP Tremor”

EP Tremor, najavljen istoimenim singlom, izašao je pod okriljem Geenger Recordsa. Muzika je topla preporuka fanovima alternativne glazbe 90ih, bendova kao što su Deftones, Screaming Trees, Soundgarden, Queens of the Stone Age i Muse.

Tremor je glazbeno utjelovljenje osjećaja gubitka kontrole nad životom. Muzika je zvučno promatranje mentalnog stanja subjekta stjeranog u kut. U 15ak minuta materijala slušatelj je uvučen u putovanje kroz subjektovo osobno ludilo. Na tom putovanju skida se fasada straha, otpora, propadanja i prihvaćanja.

Tremor je kolaž tišine, melankolije, glasnih refrena i razbijanja stakla. Možete ga besplatno skinuti na bendovoj Bandcamp stranici, izdanje je i dostupno na svim streaming platformama.

Mix i master izdanja potpisuje Zlatko Štefančić. Za artwork benda zaslužan je studio Yan Kamov iz Rijeke.

Ochi kroz svoje pjesme provlače izmišljene scenarije temeljene na subjektivnoj percepciji stvarnih događaja. Kako je sve subjektivno, svoju percepciju definiramo sami. Tako je i na slušatelju da si sam nađe značenje njihove glazbe. Prvo izdanje benda - EP “Tremor” izašlo je 18.6. pod okriljem Geenger Recordsa.

Za artwork benda zaslužan je studio Yan Kamov iz Rijeke

Foto: Ochi Promo