• Objavio: Ubod Kulture
  • Jun 06, 2024

RockLive Festival danas je objavio niz zanimljivosti oko ovogodišnjeg izdanja. Objavljen je raspored izvođača po danima, novi izvođači i dio dnevnog programa, a u prodaju kreću i dnevne ulaznice. RockLive Festival #13, koji će se od 25. do 27. srpnja održati u koprivničkom Kampusu ove je godine dodatan naglasak stavio na pružanje prilike mladim izvođačima. Tako će kao i godinu ranije festival otvoriti pobjednici projekta Puna šuma rokenrola (izlučna večer održava se 28. lipnja na šumskom imanju pored Koprivnice), dok iz već uhodanog programa Superval dolaze izvođači Gradske bitange iz Valpova i Slow Cured iz Zagreba.

Do sada je objavljen cijeli niz odličnih izvođača, a sada je poznato i kako će oni biti raspoređeni u tri dana održavanja.

Na festivalsku se pozornicu u četvrtak 24. srpnja penju Kawasaki 3P, Savršeni Marginalci, IDEM, Porto Morto, Ogenj, Đutko i plodovi zemlje, te pobjednici Pune šume rokenrola.

Drugog dana festivala, u petak 25. srpnja nastupaju Zabranjeno Pušenje, Svemirko, Six Pack, Antitodor, Ministranti, Grobenski i Slow Cured, dok će specijalni gost na RockLive radio pozornici biti Pater Papula.

Finalni dan, subota 27. srpnja donosi ova imena - Partibrejkers, Pips, Chips & Videoclips, Vojko V, Šank?!, Šiza, Kids from the sky i Gradske bitange.

Osim novih izvođača, treba spomenuti i bogat dnevni program kojem je dodan i Sajam supkultura, program koji će se drugog i trećeg dana festivala odvijati na dnevnom platou pored festivalskog kampa. Svoje će radove izložiti desetak obrtnika, a posjetitelji će moći razgledavati brojne rukotvorine i umjetničke radove, te kupiti nešto kao uspomenu na ovogodišnje festivalsko izdanje.

Od danas su u prodaju puštene i dnevne ulaznice, pa tako cijena za svaki dan zasebno iznosi 20 eura, dok će se na blagajni festivala moći kupiti po cijeni od 25 eura. Festivalske ulaznice koje su trenutno u prodaji po cijeni od 35 eura za tri dana festivala takve će biti do dan pred sam festival, dok će se na blagajni festivala moći kupiti po cijeni od 45 eura. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Entrio, odnosno na Entrio.hr.

Foto: RockLive promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.