• Objavio: Ubod Kulture
  • Sep 20, 2022

Soul diva Sharon Kovacs ove nedjelje u Tvornici kulture!!

Jedna od najvećih senzacija nizozemske glazbene scene - Sharon KOVACS, po drugi put dolazi u Zagreb gdje će u sklopu Musicology Sessions koncertnog serijala 25. 09. održati koncert u Tvornici kulture. Preostale ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite u sustavu i prodajnim mjestima Entrio.hr. Ova umjetnica i kantautorica u sebi skriva glas jedne prave soul legende koja je publiku privukla prije svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom.

Tijekom prvog COVID lockdowna Kovacs je boravila u Portugalu radeći na novoj glazbi inspiriranoj tom zemljom. Njezin novi singl “Tutti Frutti Tequila“ iako na prvu zvuči funky i veselo, ima snažnu poruku o restartanju, pauziranju i zaboravljanju svega barem na trenutak. Kovacs u svojim tekstovima uranja podjednako u svijetle i mračne aspekte modernih veza. Njezine pjesme su zapravo svojevrsne ispovijesti divljih ljubavi i nezdravih romantičnih odnosa, hedonizma i ovisnosti - svega onog što ju je pratilo kroz emotivni rollercoaster koji je proživljavala posljednjih nekoliko godina, izgubivši i glazbene i romantične partnere te gradeći novu Kovacs obitelj s producentom Liamom Howeom.

Nakon 60 milijuna pregleda na YouTubeu, velikog broja nagrada i nastupa na istaknutim festivalima, Kovacs je na pravom putu da postane živa legenda svjetske glazbene scene, a već sada slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey. Ova talentirana Nizozemka u Zagrebu će predstaviti svoja dva albuma “Shades of Black” i ,,Cheap Smell” , zarezati dušu i srce svih posjetitelja, nahraniti ih svojim glasom te na jednu večer utopiti vrtlogom emocija, ali i razveseliti svojom dječjom razigranošću.

Foto: promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.