• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 23, 2022

Splitsko-zagrebačka grupa ST!llness 02. 02. svirat će u Vintage Industrialu!!

Splitsko-zagrebačka grupa ST!llness zakazala je novi datum prethodno odgođenog koncerta 02. 02. svirat će u Vintage Industrialu nakon višegodišnje pauze od nastupa uživo. Velik povratak na scenu popraćen je i novim studijskim albumom „Kocka je okrugla”. Kritiku i javnost osvojili su još davne 2005., kada su se, nakon originalne formacije hip hop dvojca koji je s radom počeo 1998., proširili u punokrvni live bend predvođen domišljatim i elokventnim frontmenom Ivanom Jurićem Yurijem. Svoj zvučni potpis kreirali su kroz koketiranje s hip hopom, reggaeom i drum n bassom pod utjecajem Rage Against The Machine i Asian Dub Foundation, pridruživši svojoj lirici u pjevanoj i MC stilskoj formi hardcore distorzije.

Prvijenac Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović, objavljen 2007. godine priskrbio im je sigurno mjesto na sceni, a kritika ga je uvrstila u listu najboljih domaćih izdanja desetljeća. Drugi album Globalno Zatupljenje Paket Za Preživljavanje (2009.) predstavili su svojim riječima kao audio-vizualni komplet recikliran za poticanje razmjene informacija i energije. Treći album imena St!llness objavljen je 2012. te im je donio nastupe po brojnim klubovima i dvoranama širom regije, uključujući i velike festivale poput EXIT, Seasplash, Terraneo, xSTatic, INmusic, Riversplash, DOF. uz turneju po Njemačkoj i Francuskoj. Četvrto studijsko izdanje pod nazivom “Kocka je okrugla” svjetlo dana je ugledalo početkom 11. mjeseca, a prethodno smo imali prilike čuti singl „Botun“ koji je bio objavljen na kompilacijskom albumu „Seasplash ritam“ te singl „I dalje“ predstavljen u 07. mjesecu.

Ulaznice

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 60 kn (7.96€) do 31. 12. 2022., od 01. 01. 2023. iznosit će 8€ (60.28kn), a na dan koncerta cijena ulaznice će biti 11€ (82.88kn). Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shop (Tratinska 18) i online na **Entrio.hr. **Svima koji još uvijek imaju ulaznice za koncert prvotno najavljen za 07. 02. 2020., one će vrijediti i za ovaj koncert, 02. 02. 2023.

Foto by Kristijan Smok


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.