• Objavio: Ubod Kulture
  • Oct 03, 2023

Nulti Pacijent i Suba iz Hladnog piva, predstavljaju energični, beskompromisni punk rock hit “Na Zapad”. Pjesma je nastala u opuštenoj atmosferi i prijateljskom ozračju kao spontana suradnja dvojice glazbenika koja nije samo glazbeni eksperiment, već i priča o prijateljstvu i zajedničkoj strasti prema glazbi. Ističe se ironični tekst i žestoka glazbena podloga podebljana zaraznom melodijom i repetitivnim refrenom. 

Suba o pjesmi kaže: “Jednog dana dobio sam interesantan poziv od svog prijatelja da sudjelujem u projektu Nulti Pacijent. Nakon što sam čuo pjesmu rekao sam, zašto ne, idemo. Dobro smo se zabavili i nakon mnogo popijenih pivi uspjeli smo nešto i snimiti. Pjesma je na kraju ispala super. "

Suba sa sastavom “Savršeni Marginalci” koji svira prva tri albuma “Hladnog piva” priprema veliku turneju, a neki od datuma su: 01.12. Pogon Kulture - Rijeka  22.12.  Tvornica - Zagreb Pjesma je snimana u studiju Twenty Twenty  u Zadru, a glazbeni producent je Jere Šešelja. Novi singl Nultog pacijenta i Sube najavljuje i EP Nultog Pacijenta sa pet pjesma koji bi krajem godine trebao ugledati svjetlo dana.

Foto: Nulti pacijent promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.