• Objavio: Ubod Kulture
  • Jun 08, 2023

„The Hunter“ je drugi singl kojim grupa Manntra najavljuje album “War Of The Heathens” koji izlazi u rujnu ove godine. Bend je trenutno na festivalskoj turneji po Njemačkoj gdje im popularnost raste iz dana u dan te su većinu datuma za nadolazeće samostalne koncerte već skoro rasprodali.

„Ovaj put smo se odlučili za sporiju pjesmu koja ima jači odjek i tematiku lovca i lovine.“ – govori Marko Matijević Sekul. „Jako nas veseli činjenica da su nam svi koncerti gotovo rasprodani, a popis datuma se stalno nadopunjuje. Na cijeloj turneji sviramo i novi materijal tako da smo već uigrani i jedva čekamo da i domaćoj publici predstavimo ‘War Of The Heathens’. “ – rekli su iz benda i dodali da imaju još jednu veliku novost za svoje fanove u Hrvatskoj.

Naime, osim što im je novi album pred vratima, Manntra će u sklopu svoje predstojeće proljetne turneje održati i veliki koncert u Zagrebu, 13.4.2024. u Tvornici kulture.

Ulaznice za zagrebački koncert su već u prodaji, a mogu se kupiti na linku: https://www.entrio.hr/event/manntra-14272

Foto: Manntra promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.