• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 21, 2022

Tomislav Goluban predstavlja novi album i novi video spot!!

Tomislav Goluban četrnaesti je studijski album “20 YEARS ON THE ROAD” objavio za američku diskografsku etiketu Blue Heart Records. Nastavak je to njihove uspješne suradnje, pa je ovo drugo izdanje koje su realizirali zajedno. Album je, odmah po objavi, zauzeo odličnu 11. poziciju na TOP 50 najboljih svjetskih blues albuma https://bit.ly/Top50RMR.

Na albumu “20 YEARS ON THE ROAD” se nalazi 14 pjesama. Svojevrsna je to „Best of“ kompilacija, sve su pjesme snimljene uživo u studiju, a 5 ih je objavljeno prvi put. Snimanje je realizirano uz tri glazbene formacije, a većinu su otpjevale američke pjevačice i pjevači. Album je službeno objavljen u petak 18. 11. a kupovina je moguća preko Golubanove web stranice i brojnih web linkova.

Za drugi je singl odabrana pjesma “NO MEANS NO”, u kojoj se uz Golubana u glavnoj ulozi pojavljuje i Ryan Donohue. To je njihova prva suradnja za koju je Luka Smuk snimio videospot ispred stare zagorske hiže u okolici Zaboka.

Foto: Tomislav Goluban promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.


__