• Objavio: Ubod Kulture
  • Nov 16, 2022

U subotu 19.11. u koprivnički FUNK stiže dvojac Šiza!!

U subotu 19.11. u koprivnički FUNK stiže dvojac Šiza, kako bi pred domaćom publikom zaokružili iznimno uspješan period koji je iza njih, te najavili ono što tek dolazi. Marko i Bruno, nakon što su u kratkom vremenu cijeloj Hrvatskoj spustili čeljust do poda svojim debijem i koncertima, na kojima je publika bezuspješno tražila gdje se skriva treći član, dolaze oznojiti svoju domaću ekipu. Duo koji se profilirao na domaćoj sceni kao trenutno najenergičnija, najbučnija i najžešća kombinacija, svojim nastupima na INmusic Festivalu, nedavno na brucošijadi FERa, te brojnim klupskim i festivalskim koncertima, nominacijama za Rock & Off nagrade i ulaskom u finale Nagrade Milana Mladenovića dolazi protresti svoju najdražu pozornicu. Osim što će nas drmati uspješnicama s albuma “Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem” koji je visoko kotirao na gotovo svim ljestvicama najboljih izdanja 2021. godine, predstavit će nam i nove pjesme s kojima se uskoro zaključavaju u garažu radi snimanja.

Ulovi ih prije nego li zatvore vrata studija da te razvale kao što su i sve ostale u zemlji. Šizi će se pridružiti i mlade nade koprivničke scene Grunter koji su svojim odličnim singlom “Cenzurirana” ušli u polufinale Nagrade Milana Mladenovića. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u KKC Pixel i Šarenom dućanu po cijeni od 20kn, dok će se one moći kupiti i na dan održavanja na blagajni FUNKa po cijeni od 40kn.

Foto: promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.