• Objavio: Ubod Kulture
  • May 05, 2022

Wilhelmina Agnes izdala je svoj debitantski album pod nazivom “State Of Mind”

Mlada zagrebačka glam rock kantautorica Wilhelmina Agnes izdala je svoj debitantski album pod nazivom “State Of Mind”. Album sadrži sedam pjesama od kojih je šest na engleskom jeziku, a jedna na hrvatskom. Autorski ga u cijelosti potpisuje Wilhelmina.

“Htjela sam da svatko tko posluša album može poistovjetiti sebe s nekom od priča (pjesama) te pronaći svoj smisao u svijetu koji je i ovako jedno veliko stanje uma.” kaže nam Wilhelmina. “Ovim albumom pokušala sam u zvuk pretočiti sve što mi je na duši. Također, fascinirale su me „tri dimenzije čovjeka“, a to su um, duh i tijelo. Svako ima svoju posebnu karakteristiku i jedno bez drugoga ne može. Počela sam shvaćati da smo svi smješteni u svemiru, no isto tako je i svemir u nama. I to onaj svemir za koji mislim da se još nismo dovoljno odvažili i da nismo dovoljno dorasli da bi ga istražili."

Ova mlada glazbenica svira nekoliko instrumenata, a glazbom se bavi još odmalena. Album je snimljen u Penthouse studiju u Zagrebu te su uz Wilhelminu svirali glazbenici Edvin Đerahović, Toni Tkalec te Danijel Kadijević, a za snimanje i zvuk zaslužan je Toni Tkalec. Od nedavno Wilhelmina nastupa uz prateći bend The D.O.L.L.S.

Cijeli album i spot dostupni su za preslušavanje na YouTubeu te na svim streaming servisima. Wilhelmina Agnes izvođač je nove izdavačke kuće za mlade i neafirmirane bendove i izvođače - El Records u čijem radu sudjeluju mladi glazbenici, a koja s ovim albumom broji već četiri izdanja.

Foto: Wilhelmina Agnes - (Doringo Photography)


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.


__