• Objavio: Ubod Kulture
  • Sep 06, 2023

Zagrebački trip-hop trio SEINE objavio je novi videospot “Malolije” u režiji Marine Uzelac, pančevačke režiserke sa zagrebačkom adresom, a u spotu nastupa i poznati srpski glumac Bane Trifunović. Malolije je drugi singl s hvaljenog albuma Naizust koji je objavljen 2022. godine ( Moonlee Records , Vox Project ) i našao se pri vrhu svih godišnjih top-lista. Videospot je rezultat crowdfunding akcije Signed Collection u suradnji sa portalom Ravnododna , u kojoj su fanovi grupe podržali spot kupovinom njihovih vinila i na taj način financirali snimanje.

Sniman u Pančevu, Malolije prikazuje meteorologa kojeg glumi srpski glumac Bane Trifunović u svijetu u kojem kiša nikad ne pada, premda je stalno u najavi. Kako se meteorolog s time nosi, pogledajte u videu.

Seine press photo by Marina Uzelac


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.