• Objavio: Ubod Kulture
  • Jan 23, 2023

Zdravko Medek predstavlja nam svoj novi single i spot pod nazivom “Dobar tek!”

Nakon kratke pauze riječki kantautor **Zdravko Medek **izdaje svoj četvrti po redu single i spot pod nazivom “Dobar tek!”. Nakon spota za pjesmu “Vrijeme” ponovno se radi o animiranom spotu, a za razliku od prethodnika, ovaj put se u spotu pojavljuju mnoga poznata lica. Koliko će ih lako biti prepoznati pogledajte i sami. Priča spota na jedan simpatičan način prati temu pjesme, a to je zapravo pohlepa i sebičnost, ali sa malim okretom na samom kraju spota, koji nećemo odavati da ne pokvarimo gledanje. Pjesmu “Dobar tek!” i pripadajući spot ponovno u cijelosti potpisuje Zdravko Medek.

Ove ružne osobine, nažalost su dio svakodnevice i svatko se barem jednom našao u društvu pohlepnih i sebičnih ljudi koji uz lijepe riječi i smjesak dolaze do željenih stvari iskorištavajući i uništavajući sve što se nađe na putu do zacrtanog cilja.

Foto: Zdravko Medek promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.