• Objavio: Ubod Kulture
  • Feb 07, 2024

Nakon koncertne promocije u Austriji i Češkoj, mostarski bend Zoster predstavlja novi album “Najgori” u petak 16. 2. 2024. u zagrebačkoj Tvornici Kulture. Velika promocija dugoočekivanog petog studijskog albuma “Najgori” bit će ujedno i najveći samostalni koncert Zostera u Zagrebu. Prilika je to čuti album koji je uvršten među najbolja prošlogodišnja regionalna izdanja.   Nakon nastupa u Beču i Pragu, zagrebački koncert bit će i polazišna točka za regionalnu turneju koja Zoster dalje vodi po BiH i Srbiji, a neki od koncerata su tjednima unaprijed rasprodani. Zoster ujedno najavljuje i skorašnji izlazak albuma “Najgori” na vinilu.

Zoster od samih početaka progovara o aktualnim problemima, a kritika hvali album koji ukazuje na društveno crnilo. Igor Jurilj iz Telegrama piše da je Tadija, antijunak konceptualnog albuma, dobio cjeloviti zazorni muzički portret “kao fikcijski lik koji je lakmus papir, presjek, srž, prototip i model post-balkanskog čovjeka.” Zoran Stajčić s portala Ravno Do Dna piše da je riječ o albumu koji ulazi u psihološko biće najgorih. “Djelo kojem se ne nazire rok trajanja, posebno u sredinama gdje razne Tadije tuže, sude i presuđuju.”

Marin Lugović s portala Glazba.hr hvali pjesme “koje su, kako je jedan slušatelj opisao, ‘najbolja stvar koja se desila čovečanstvu nakon pronalaska piva, točka, vatre i pijače vode!’ – i zaista nije nimalo u krivu!” Siniša Miklaužić s portal Muzika.hr kaže da je jasno je podneblje iz kojeg album dolazi jer koliko god možda i melodije bile vedre, stihovi to svakako nisu. Nakon što su do sada više puta punili i rasprodavali zagrebačke klubove poput Saxa, Zoster dolazi na najveći samostalni koncert u Zagrebu. Regionalni miljenici popularnost grade svakim novim koncertom, a nastup u Tvornici bit će prilika čuti novi album i presjek dva desetljeća duge karijere.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 16 eura. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 19 eura. Ulaznice se mogu pronaći u Dirty Old Shopu, Rockmarku, svim prodajnim mjestima Eventima i Entria, kao i na Eventim.hr Entrio.hr.

Foto: Zoster promo


Ubod Kulture nije vlasnik autorskih prava fotografija, videa ni muzike. Stoga, sva prava idu samo stvarnim vlasnicima. Ako ste pak vlasnik fotografije, videa ili muzike, kontaktirajte nas mailom, koji se nalazi na stranici “Info”, i video sa svim sadržajima će biti uklonjen sa portala.


Ubod Kulture not the owner of either the image, video or the original songs. Therefore, all rights go to their respective owners. If you are the owner of the image, video or any of the songs, write to me a private message, located on “Info” page, and I’ll delete this video immediately.

IZDVAJAMO
  • Post By Ubod Kulture
  • Mar 01, 2024
Gallagher & Squire konačno ALBUM!
  • Post By Ubod Kulture
  • Feb 29, 2024
Gustafi za Patrikovo prave spektakl u Boogaloou!
  • Post By Ubod Kulture
  • Feb 29, 2024
Thai funk senzacija YinYin u srijedu u Močvari!
  • Post By Ubod Kulture
  • Feb 28, 2024
Buč Kesidi ima dva najprodavanija albuma u Hrvatskoj!